SCHOONHOVEN
tel. 0182-382778

Opstelling

De tweede competitiewedstrijd tegen de "vaders met kinderen", ARC 18,  waar de gemiddelde leeftijd minimaal het dubbele is van ons team.
Vandaag moest er door de afwezigheid van Max en Jort flink geschoven worden in de basis opstelling. Jessy op doel, Akram/Mo links en Marc rechts achterin. Hierdoor moest het middenveld ook worden aangepast, hetgeen duidelijk was te merken, want er vielen gaten, tegenstander steekt met gemak het middenveld over, enz. Ook achter in is het wennen en even te vroeg komen we op 0-1 achterstand. Eigenlijk speelt ARC het spelletje dat wij graag spelen; massaal verdedigen en als het mogelijk is op de counter eruit. Door attent vlaggen van Younes wordt een buitenspel doelpunt afgekeurd, maar net voor rust wordt het toch 0-2.
In de rust besluiten we gezamenlijk om wat omzettingen te doen. We gaan van 1-4-4-2 naar 1-4-3-3, Thijmen schuift de verdediging in en Marc juist andersom naar het middenveld, Justin Vierhout (geleend van JO-19-1) centraal op het middenveld, Beli en Guus in de voorhoede.
Dit gaat een stuk beter, want feitelijk is ARC nog maar 2x op onze helft gevaarlijk geweest. Helaas voor ons konden wij niet door de ARC-muur heen beuken, de afstandschoten en kansjes waren vanaf de zijlijn niet meer bij te houden; Guus, Beli, Matthijs, Youssef, weer Beli, Stefan, Mo, enz., enz. ARC heeft laten zien dat zij beschikken over een goede keeper en dat zij op de counter gevaarlijk zijn: 1x tegen de lat en 1x doelpunt. Eindstand 0-3, met complimenten van de tegenstander.
Volgende week uit naar Bodegraven gaan we weer voor een goed resultaat.