A-Junioren beker poule, A2, Groep 4 07

1 oktober 2011 12:45

H. de Vries

A1 verliest in 10 minuten van Spirit

Op alweer een mooie zaterdag mochten wij aantreden tegen Spirit A3. Christiaan de Graaf startte de wedstrijd na een afwezigheid weer op zijn vertrouwde positie, echter na 15 minuten sloeg het noodlot weer toe en verdraaide hij wederom zijn knie zodat we hem nu zeker een aantal weken zullen moeten missen.

De wedstrijd kwam traag op gang en Schoonhoven speelde ongeconcentreerd en liet zich vaak de bal afnemen. Spirit was feller en toonde meer initiatief waardoor zij na 28 minuten verdiend op een voorsprong kwamen.Na dit doelpunt leek het wel of Schoonhoven compleet de kluts kwijt was, er wed te traag en onnauwkeurig gespeeld en binnen 10 minuten wist Spirit uit te lopen naar 0-5.

Na de rust kwamen wij wat beter uit de startblokken maar bleef het spel slecht en onverzorgd. Na zo’n 15 minuten in de 2e helft sloeg de vlam in de pan en kreeg Giovanni het aan de stok met een speler van Spirit, hierop werden zij beiden terecht met rood het veld afgestuurd. Na dit voorval leek Schoonhoven plots wakker geworden, er werd gedreven en fel gevoetbald wat in de 65e minuut werd bekroond met een doelpunt van Mick Louwerens.

Enkele minuten later maakte Bart van Egmond een lange rush vanaf eigen helft en eindigde deze met een afstandsschot welke slecht werd verwerkt door de keeper waardoor Robin Vrieselaar de 2-5 kon aantekenen. Er kwam steeds meer druk van Schoonhoven maar de bal wilde er maar niet in. In de 70e minuut werd na goed pressie spel de bal veroverd en scoorde Rob van Woerkom de 3-5.

Met nog 20 minuten te spelen leek er alsnog een goed resultaat in de lucht te hangen.
Echter werden er wel kansen gecreëerd maar werd er geen een verzilverd, waardoor de eindstand 3-5 werd. Volgende maal net zo goed beginnen als deze wedstrijd geëindigd is en het komt dan wel goed, jammer van het incident in de tweede helft wat helemaal niets met voetbal te maken had.