...

A-Junioren, A1, 4e klasse 06

19 november 2011 12:45

A1 komt goed terug, verliest toch van Jodan Boys

Afgelopen zaterdag ontving de A1 Jodan Boys A4. De eerste 20 minuten verliepen niet naar wens wat resulteerde in een 0-1 achterstand. Het spel van Jodan Boys bleef verzorgder en feller dan dat van ons en na onnodig balverlies op het middenveld werd het in de 35e minuut 0-2. Nog geen 3 minuten daarna kreeg Jodan Boys een penalty toegewezen na vermeend opzettelijk hands en keken we tegen een achterstand van 0-3 aan, hoewel Moid er dicht bijzat. En alsof dat nog niet genoeg was werd er in de 41e minuut ook nog de 0-4 gemaakt.

Nu zijn we onderhand wel gewend om tegen een achterstand aan te kijken maar dit werd wel erg veel, gelukkig maakte Rob van Woerkom nog op slag van rust op aangeven van Mick de 1-4. Na een goed gesprek in de rust begonnen we voortvarend aan de wedstrijd en kregen Jodan Boys er redelijk onder wat uiteindelijk in de 80e minuut leidde tot de 2-4 door Youssef die op een goede pass van Mathijs na een lange rush de bal in het doel wist te werken.

Jodan Boys begon het benauwd te krijgen en ging wat meer fysiek spelen helaas gingen wij daarin mee en dat deed ons spel geen goed. Maar in de 85e minuut wist Rob van Woerkom na een lange sprint met de bal vanaf de middellijn de 3-4 te maken. Met nog 5 minuten te gaan zag het er naar uit dat we toch nog een punt gingen halen maar het mocht niet zo zijn want vlak voor tijd wisten de gasten er nog 3-5 van te maken waarmee de wedstrijd gelopen was.

In ieder geval weten we weer wat verliezen is en gaan we dit weer in en bij Haastrecht goed maken.