52'

A-Junioren, A1, 4e klasse 06

26 november 2011 14:30

A1 wint voor de regen van Haastrecht

Op een winderige zaterdagmiddag traden we aan tegen Haastrecht A2. Na de aftrap begonnen we voortvarend wat al gelijk in de 2e minuut leidde tot een 0-1 voorsprong door Youssef op aangeven van Sjoerd. Gelijk voor te staan in een wedstrijd was voor ons weer eens wat nieuws. Dit duurde dan ook geen minuut want toen lag de 1-1 er in, een afstandsschot van af de middencirkel ging, gedragen door de wind, over de verraste Moid heen.

Gedurende de eerste helft leek het door de wind wel of we tegen 12 of 13 man moesten spelen. In de 35e minuut trof Mick de lat na een hoop gerommel voor het doel van de tegenstander. De rest van de eerste helft hielden we stand met in ons achterhoofd dat de vrij sterke wind de 2e helft in ons voordeel zou zijn.

De tweede helft kregen we meer vat op de tegenstander en in de 50e minuut nam Bart een vrije trap die door een verdediger tegen de lat werd gekopt. Maar in de 52e minuut was het dan zover dat Jesse op mooi aangeven van Robin de 1-2 binnen kon schieten. 10 minuten later was het weer Jesse die de 1-3 binnen tikte op goed terug leggen van Mick waardoor we eigenlijk de buit al binnen hadden.

Na een harde overtreding op Rob den Besten, waardoor hij het veld ook vroegtijdig moest verlaten, nam Bart wederom een vrije trap welke nog net door de keeper uit de kruising werd weggetikt. Wij kregen diverse goede kansen maar op de een of andere manier wilde de bal er maar niet in. In de 89e minuut schoot Jesse nog tegen de binnenkant paal en kreeg hij het nog voor elkaar om de terugkerende bal tegen de lat aan te krijgen. Het leek wel of we gewoon weg niet meer doelpunten mochten maken. Gelukkig floot de scheidsrechter op tijd af zodat we nog droog de kleedkamer konden opzoeken.