55'

D-Pupillen, D4, 7e klasse 05

10 december 2011 10:45

D4 op halve kracht naar overwinning

Ook met een niet kompleet fitte selectie heeft D4 jl zaterdag weer 3 punten aan het totaal toegevoegd. In de wedstrijd in en tegen Haastrecht D3 kwam, na een stroef begin, de wedstrijd niet lekker op gang.

Een aantal jongens was niet in goede doen (feestje gehad) en dat had zijn uitwerking op het spel. Gelukkig wist Mark-Willem D4 toch op voorsprong te helpen, door het schot van een uitverdedigende Haastrechtenaar te blokken en zo de 0-1 te scoren.

D4 bleef ondermaats voetballen; de passing was onzuiver en onrustig, waardoor er weinig vloeiende aanvallen te noteren waren. Haastrecht kon daar weinig tegenover stellen. Verder dan een paar hoekschoppen kwamen de geel/zwarten niet. D4 bleef wel het meeste de aanval zoeken en dat resulteerde vóór rust tot nog 2 doelpunten. Eerst zette Imad Coen vrij voor de keeper, die de bal beheerst in het doel schoot. Daarna wist Imad met een ouderwetse inswinger een hoekschop in één keer in het doel te krullen (0-3).

Na rust veranderde er niet zo veel aan het spelbeeld. Enkele minuten na rust scoorde Jan, na een schitterende actie van Soufian nog wel de 0-4, maar daarna kwam er weer de klad in het spel van D4. De aanvallen liepen nogal eens stuk op onderlinge misverstanden, terwijl het combinatie-werk doorgaans het sterke punt is van D4. Haastrecht kreeg iets meer ruimte voor de tegenaanval, maar Maks wist met een aantal reddingen weer de nul te houden. Enkele minuten voor tijd wist Stefano zijn eerste assist van dit seizoen Imad in staat te stellen de eindstand (0-5) op het bord te brengen.

Kortom een wedstrijd (qua schoonheid) om gauw te vergeten.

Volgende week een reprise van de afgelaste bekerwedstrijd tegen Lekkerkerk D3; Komt dat zien, want dan zal er weer een scherp D4 aan de aftrap staan.