A-Junioren, A1, 4e klasse 06

10 december 2011 12:45

A1 werkt aan doelsaldo

Vol goede moed traden we zaterdag aan tegen de hekkensluiter DONK A2. Op de langdurig geblesseerde Christiaan na was het gehele team compleet en we waren vast van plan om het doelsaldo wat op te schroeven.

Onder de geïnspireerde leiding van de heer De Vries, die helaas wel 2 maal geel voor DONK moest laten zien, werd er afgetrapt. Na wat gerommel in het begin werd er in de 6e minuut de score geopend door Robin Vrieselaar op aangeven van Rob van Woerkom. En in de 8e minuut was het weer de beurt aan Rob van Woerkom en ditmaal op goed meegeven van Jelle Zwijnenburg. In de 15e minuut werd helaas een keurige lob van Damian Hoet uit het doel gekopt door een verdediger van DONK en duurde het tot de 19e minuut voordat het 3e doelpunt viel welke door een verdediger van DONK het doel in werd gewerkt dankzij de druk die Mick Louwerens op de ongelukkige jongen uitoefende.

Maar zoals altijd lieten we de tegenstander weer in zijn ritme komen en dankzij een fout in de verdediging ontstond er een vrije kans voor DONK waar zij ook gebruik van maakten. En 5 minuten later maakten zij de 3-2 via een kopbal van een vrije aanvaller op een scherp genomen vrije trap. Maar gelukkig maakte Jesse in de 39e minuut de 4-2 op aangeven van de alom aanwezige Rob van Woerkom. In de laatste minuten werd het 5-2 door een lob over de ver voor zijn doel staande keeper door Mick Louwerens en nog geen minuut later brak Robin Vrieselaar goed door tussen twee verdedigers en bracht de ruststand op 6-2.

Na de rust gingen we wat rustiger van start en kwam DONK wat beter in zijn spel maar door goed verdedigen kwamen we niet in de moeilijkheden. In de 56e minuut maakte Jesse van Dam de 7-2 uit de rebound van een eerder schot van Youssef. Het duurde tot de 77e minuut voordat de 8-2 erin ging en deze kwam op naam van Sjoerd Verlegh op aangeven van Youssef. Helaas maakte DONK nog de 8-3 na slecht terug verdedigen in de 90e minuut, vrijwel direkt daarna floot de uitstekend leidende De Vries af.

Op de 3e plaats staande met 3 punten achterstand op de leiders gaan we verdiend rust nemen in de winterstop om in de 2e helft van het seizoen een gooi te doen naar het kampioenschap. Bij deze ook nog de dank van het gehele team aan onze vaste supporters van de afgelopen periode voor hun steun en prettige feestdagen aan iedereen.