...
69'

C-Junioren, C1, 2e klasse 03

31 maart 2012 13:00

Wederom ongeveer een uur rijden, deze keer naar Roelofarendsveen, voor de wedstrijd tegen Alkmania C1. Net als twee weken geleden voor de wedstrijd tegen en in Alphen werd er een minuut stilte gehouden. In het verslag van Alkmania staat te lezen dat dit ter nagedachtenis aan de vader van de leider van Alkmania C1 was. Altijd indrukwekkend.

Nadat er voor de wedstrijd door de meegereisde supporters in de kantine gepraat was over veters strikken, viel het in de wedstrijd op dat Robbin dit een aantal keren moest doen!

Shahram, Daniel en Remco begonnen op de bank en het leek er even op dat Shahram ging vlaggen, maar uiteindelijk had hij waarschijnlijk Daniel zo ver gekregen het te doen.

De 1e helft had Schoonhoven wind tegen en het waaide behoorlijk hard.  Er werd stukken beter gespeeld dan vorige week, maar dat leverde niet veel kansen op. Jaysey werkte een terugspeel bal goed weg en voorkwam een achterstand.  De 1e corner voor Schoonhoven kwam pas in de 20ste minuut na goed doortikken van Gido op Amine. Deze leverde echter ook niets op.  In de 33ste minuut tikte Jaysey de bal via de lat over. De corner die daarop volgde leverde uiteindelijk de 1-0 voorsprong voor Alkmania op.

Vol  goede moed, met het windje nu in de rug, werd aan de 2e helft begonnen en al in de 37ste minuut vond Giorgio het net, na een assist van Robbin.  Ik kwam net aanlopen, met een bakkie chocomelk in de hand (het weer was koud!) en heb het doelpunt net gemist.  Gido stond nu te vlaggen en Jorn en Gerwin zaten op de bank.  Bij deze stand was alles nog mogelijk, echter het fysiek sterke Alkmania zat telkens bovenop de bal en Schoonhoven kreeg het nog moeilijker toen de nr.11 van Alkmania erin kwam. Volgens Paul was hij net op zijn brommer aan komen rijden! Als ik het niet mis heb was hij het die in de 48 ste minuut de 2-1 erin schoot. De klad ging erin bij Schoonhoven en twee minuten later lag de 3-1 achter de doellijn. Een hard afstandschot in de 65ste minuut zorgde voor de 4-1. Nadat  Gido erin was gekomen voor Robbin schoot Alkmania in de 69ste minuut (handig zo´n werkend scorebord!) na een  “foutje” van de verder goed spelende Tom, de 5-1 binnen en dit was tevens de eindstand.

De uitslag was ietwat geflatteerd en vaak profiteerde Alkmania van de foutjes van diverse Schoonhovenspelers. Op 12 mei is er de kans op een revanche in de thuiswedstrijd tegen deze Roelofarendsveensenaren! (Mooi Wordfeudwoord?!) Maar eerst volgende week thuis tegen SJZ, wederom geen makkie vrees ik.