54'

C-Junioren, C1, 2e klasse 03

24 maart 2012 11:15

T.v.Beek

Een stralend mooie dag om te voetballen en dat deed C1 vandaag tegen de nummer laatst ARC C3. Echter begin deze maand verloor ARC slechts met 2-0 van koploper Woerden, dat had een waarschuwing moeten zijn.

Opvallend deze keer waren de nieuwe, hopelijk, “wondersloffen” van Mijke en Jaysey.

Ze vielen behoorlijk op, zeker in de zon!

Mijke begon echter op de bank, samen met Gido en Jelle.

Schoonhoven had het moeilijk tegen het gretige ARC en keek na 24 minuten spelen tegen een achterstand aan na een prachtig doelpunt van een ARC speler, die er hard via de rechterpaal, onhoudbaar, in ging.

Schoonhoven leek gefrustreerd en, waarschijnlijk omdat ik moeder van een keeper ben, hield ik mijn adem een paar keer in toen Giorgio door ging op de keeper van ARC.

Na bijna een half uur spelen werd de achterstand nog groter nadat Jaysey uitkwam en er naast zat, Tom op eigen lat schoot en ARC daar in de rebound dankbaar gebruik van maakte.

Tom werd daarna gelijk gewisseld en ik hoorde zeggen langs de kant dat hij voor dit doelpunt al

In de rust bleven we lekker op het bankje in de zon zitten en kwam ik er achter dat de batterijen van mijn fototoestel op waren en dat ik geen reserve bij me had… Er zijn dus alleen wat foto´s van de 1e helft te bekijken.

In helftje twee bleef Tom op de bank, nu samen met Robin en Gerwin.

Het zag er nog steeds niet naar uit dat Schoonhoven iets ging doen aan de achterstand.

Robbin kwam er in voor Daniel en Amine kreeg een grote kans, maar de bal eindigde in de handen van de keeper.

Ook Julian kreeg nog een flinke kans, maar ook die ging er niet in.

In de 54ste minuut lukte het Giorgio wel. Nadat Robbin vanaf de zijkant de bal voor het doel slingerde gaf Giorgio hem het laatste zetje.

Schoonhoven ging er weer in geloven en ging beter spelen. Er werd een verdediger, Jorn, voor een aanvaller, Gerwin, gewisseld en het werd het laatste kwartier nog behoorlijk spannend!

Helaas lukte het niet de gelijkmaker te scoren en noteerde scheidsrechter Tim van Beek, zoals vaker begeleid door vlagger Jesper Eland, een 1-2 verlies in zijn boekje.

Volgende week tegen de nummer 3 Alkmania, die deze week met 4-0 verloren van Kickers, maar dat zegt niets! Fit en scherp zijn op 31 maart en ertegen aan!