Nieuwsbrief 9 maart 2017

9 maart 2017 12:00

met o.a. Schoonhoven 1 wint, pupil van de week, keeper stopt penalty en hot-dogs.

Schoonhoven 1 wint thuis van Nieuwkoop 1

"Het was een prima wedstrijd tegen een uitstekende tegenstander”, aldus trainer Wim Eilander. "Nieuwkoop sla ik hoog aan. Daarom is dit een knappe prestatie van Schoonhoven.”  Zo luidt de quote uit het verslag van Regio Voetbal.

Onze trouwe verslaggever was afgelopen zaterdag niet ter plaatse, maar via onderstaande berichten kun je toch ook lezen hoe de wedstrijd verliep;

Regio Voetbal   Julien Buijs zorgt voor kentering
SV Nieuwkoop  wedstrijdverslag van Nieuwkoop 1
RTV Lokaal.nl   Nieuwkoop geeft zege weg

De foto's van SV VV Schoonhoven staan ook in het fotoalbum van Schoonhoven 1.

Balsponsor van deze wedstrijd was Peet Borst.

Pupil van de week

Marnix Houtzager legde de wedstrijdbal op de sokkel en deed de spelers even voor hoe ze moesten scoren. En dat hielp; Schoonhoven scoorde al in de eerste minuut!

Marnix is acht jaar en speelt in de JO9-2, hij staat rechtsachter maar is ook weleens keeper. Zaterdag speelde hij tegen RVC en verloor met 5-3. Maar, zei hij positief, gelukkig had hij er zelf maar 1 doorgelaten in de eerste helft! Zijn lievelingsclub is Feyenoord en zijn lievelingsspeler is Jørgensen. Zelf profvoetballer worden? Nee, Marnix wil later graag het leger in. Hij lust heel graag tomatensoep maar dan wel met heel veel ballen. Marnix zit in groep 5 en zijn vrienden zijn Daan, Yashir en Fedde. Hij is heel trots dat hij bij Sjef, de keeper van Schoonhoven 1,  in de straat woont.

Na de spannende wedstrijd was er nog een grote bak patat voor Marnix en kreeg hij van de voorzitter een mooi boek mee als herinnering.

Marnix kreeg het ook voor elkaar om van alle spelers de handtekeningen te scoren. Breekt éen hen internationaal door dan heeft Marnix alvast een kostbaar collectors item in huis!

Aanstaande zaterdag 11 maart speel Schoonhoven 1 weer een thuiswedstrijd.
Om 15.00 uur start de wedstrijd tegen Zevenhoven 1.

The Hot Dog Party

De supportersverenging SV-VVS organiseert The Hot Dog Party, vanaf 16.30 uur hot-dogs, bier & muziek. Tot 19.00 uur een gezellige derde helft!