WF: Overwinning Oranje op Le Bleu - Schoonhoven

WF: Overwinning Oranje op Le Bleu

Schoonhoven WF -Les Bleus

2 - 5

Schoonhoven WF - L'Orange

Datum

2 oktober 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

Wát een geweldig weer hadden de WF-lers vandaag. Vandaag óók de nieuwe spullen, ons geschonken door een sponsor, in gebruik genomen.

Prachtige hesjes, oranje én blauwe, nieuwe ballen en twee sets pionnen. We konden ook weer een aantal nieuwe spelers (nou ja nieuw, die waren al over de 60 jaar, volgens mij) kunnen verwelkomen. Met een groter aantal spelers kan ook het speelveld groter, wordt het combineren leuker en als je dan ook nog voor-en-achter tegelijk wil spelen betekent het ook dat je wat grotere afstanden moet afleggen om dat te kunnen. Enkele foto’s bevestigen ook dat het dan wat pittiger is of kan zijn.

Maar vandaag was het voor het éérst Oranje tegen Le Bleu. Het is geen verrassing dat, met wat meer spelers, de ondelinge krachtsverhoudingen dichter bij elkaar liggen, zag je goed aan het scoreverloop, dat ging aardig tegen elkaar op. Positie kiezen en vrij lopen, maar af-en-toe een versnellinkje d’r uit persen kan soms ook….als er effe “niemand” kijkt. Het waren vandaag de Oranje's die deze keer het scherpst in de afwerking waren, jammer dat ze óók nog de winnende goal hebben gemaakt, een soort extra prijs is dat als je de partij dreigt te verliezen.

We hadden vandaag een studente, Sterre, die ons bezocht voor een studieproject. Zij heeft, tijdens ons midweekse partijtje, de foto’s genomen. Prachtige actiefoto’s zitten erbij maar ook de teamfoto’s zijn een leuke herinnering. Het is wel grappig om te vermelden dat Sterre de sterren vandaag kwam fotograferen. Maar volgende week wil ik een oranje hesje aan hoor…..

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!