Wát een lekkere partij weer vandaag - Schoonhoven

Wát een lekkere partij weer vandaag

Schoonhoven WF -Les Bleus

8 - 8

Schoonhoven WF - L'Orange

Datum

9 oktober 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

Wát een lekkere partij weer vandaag, ik was er zó enthousiast over en begon, bij thuiskomst tijdens de koffie, met hetzelfde enthousiasme te vertellen hoe het was. Maar het onderwerp veranderde snel in.. "wat eten we vanavond"?

Dan maar effe met jullie spelers verder. In deze interlandweek gaat het natuurlijk over ons Oranje. 

Oranje traint weer op "eigen" vertrouwde lokatie, óók voor ons géén Oranjehotel in Noordwijk, ons eigen trainingscomplex voldoet prima. Vandaag eens naar de verschillende posities gekeken. Oranje speelde weer tegen Le Bleu, met de posities 2 én 5 goed bezet, óók de aanval met de posities 7, 9 én 11 liep uitstekend!....

Dan nu maar effe verder in gewoon Nederlands, scoreverloop lag aardig in balans. Oranje leek deze keer weer de bovenliggende partij, maar de verschillen werden in de 2e helft steeds kleiner, Le Bleu kwam in de 2e helft goed op gang. Oranje gaf de voorsprong dan ook uit handen. Dat de punten uiteindelijk verdeeld werden (8-8) was meer de winst voor Le Bleu dan voor Oranje. Volgende week weer verder, één partij gelijk gespeeld en één gewonnen, ben benieuwd naar de opstelling van volgende week.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!