Overstroming bij de Lek maar WF gaat door - Schoonhoven

Overstroming bij de Lek maar WF gaat door

Schoonhoven WF - L'Orange

9 - 9

Schoonhoven WF -Les Bleus

Datum

12 februari 2020 10:00

Accommodatie

Onbekend

Tijdens ons WF potje voetballen was, na alle storm, regen en hoogwater, sprake van een héél ander en rustiger weerbeeld. Tijd om het écht serieus aan te pakken, we zijn namelijk uitgenodigd om aan een WF-toernooi mee te doen en daarom startten we vandaag met een serieuze warming-up onder een gezellige belangstelling. Vandaag kon het speelveld ook wel wat ruimer uitgezet worden, we konden twee teams van 6 spelers samenstellen. De warming-up* had blijkbaar goed geholpen, de combinaties waren fraai om te zien en de eerste doelpunten verdienden ook wel een medaille.

Ook nu weer was er steun van supporters langs de lijn, prachtig om te zien dat er reden is om een wandeling naar het sportveld te maken. Ze willen blijkbaar graag zien hoe het er zo aan toe gaat bij het WF-team en hoe gezellig het ook nog eens kan zijn. De rust brak aan en iedereen was in z’n nopjes met de fijne 1e helft, wel jammer dat het vertoonde spel niet voortgezet werd in de 2e helft.

Wat dat nou was, misschien teveel van jezelf gevraagd, misschien de warming-up. Het was een onderwerp van gesprek tijdens de koffie, zeg maar een tactische nabespreking, waarin het op de mat gelegde spel geëvalueerd werd. We gaan tenslotte mee doen aan een toernooi en willen daar dan ook goed voor de dag komen. Er werd ook nog even over de uitslag gepraat en dat ging hoofdzakelijk in wiens voordeel de stand van 9-9 was en of het nou de “oranjes” of de “blauwes” waren ….????

Ps. Super de warming-up, ik heb geen val- en struikelpartijen in de 1e helft gezien hoor dus volgende week weer!!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!