Schoonhoven start voorbereiding met gelijkspel - Schoonhoven

Schoonhoven start voorbereiding met gelijkspel

Schoonhoven 1

1 - 1

Barendrecht 2

28'
... (schot)

Datum

7 augustus 2012 19:30

Accommodatie

Onbekend

Het eerste elftal speelde dinsdagavond haar eerste wedstrijd in de voorbereiding. Na anderhalve week trainen ontving het op eigen veld de reserves van Barendrecht. Een goede testcase, want Barendrecht 2 draait immers al jarenlang mee in de top van de reserve hoofdklasse.

Al snel bleek dat de gasten balvaardiger waren en de bal snel rond lieten gaan. Echter, tot grote kansen leidde dit niet. De 1-0 viel dan ook uit een standaardsituatie. Een vrije trap werd keurig teruggelegd en binnengeschoten. Schoonhoven had moeite aanvallen gevaarlijk te worden en kwam verassend snel terug op gelijke hoogte. Het was Robin van Elteren die vanaf de zestienmeter uithaalde, maar zijn schot was slap en leek een eenvoudige prooi voor de keeper te worden. Echter, de doelman beging een blunder en liet de bal onder zich doorgaan.

Na rust kwam Schoonhoven beter in het spel, maar was Barendrecht duidelijk de bovenliggende partij. De kansen waren ook voor de bezoekers, maar Sjef van Vugt wist een aantal keer goed te redden. Bij een 1-1 stand vond de scheidsrechter het genoeg.

A.s. zaterdag komt Schoonhoven wederom uit tegen een 2e elftal. Dat komt Alexandria '66 op bezoek.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!